Je opravdu hodně žen, co má rádo módu a další moderní doplňky. Myslím si, že snad není ani žádná žena, která by se nezajímá o módu anebo které by bylo absolutně jedno, co má zrovna na sobě. Já patřím k těm ženám, které milují módu a moc rády se oblékají. A také jsem si kolikrát říkala, že opravdu nejlepší by bylo, kdybych se třeba mohla alespoň třikrát nebo čtyřikrát denně převléct. Já vím, že tohle se děje v těch bohatých rodinách, kdy se lidé třeba na snídani převlečou, na oběd taky a na večeři také. Všimla jsem si, že když se dívám na filmy, tak většinou na večeři se lidé oblékají hodně elegantně a krásně.

Platforma je sexy.

A tohle se mi líbí, ale na druhou stranu já zase nemám vůbec žádné elegantní oděvy a elegantní šaty. Dokonce jsem ani nikdy nebyla na žádném plese. Ale potom jsou tady samozřejmě také lidé, a to hlavně ženy, které milují různé druhy oblečení a co může také hraničit také fetišem. Jako například latex anebo boty s vysokou platformou. Já jsem také kdysi nosila s oblibou boty s vysokou platformou, ale takové, které byly elegantní. A když jsem se podívala na webové stránky botish.cz, kde prodávají taky různé boty s vysokou platformou a také boty z latexu, tak jsem byla překvapená.

Mám ráda podpatky.

Protože podle mého názoru tyto boty s vysokou podrážkou z této webové stránky jsou spíše takové fetiš a jsou spíše na tancování a další podobné věci. Myslím si, že žena, která dokáže tancovat s těmito botami na vysoké podrážce, tak musí být velice šikovná, protože já jsem to zkoušela. A tyto boty s vysokou platformou jsou těžké a musím uznat, že je to velice složité. A já bych v tom chodit asi nemohla. A tohle je opravdu na mě až moc vysoká platforma a také moc vysoký a špičatý podpatek, že to bude jistě praktické. Myslím si, že žádná žena by v tohle neuměla chodit jenom tak po silnici anebo po trávě. Podle mého názoru na tyto boty s vysokou podrážkou a platformou je zapotřebí opravdu rovný povrch, jinak by žena mohla zakopnout. Boty s vysokou platformou Botish vypadají skvěle a jsou pohodlné.

Back To Top