Kdybychom se vás zeptali, jak si představujete problematickou lokalitu pro přestěhování, možná byste vyjmenovali zejména oblasti se zvýšenou kriminalitou a dalšími nechvalně proslulými společenskými jevy, způsobenými chováním některých tamních obyvatel. Ano, máte pravdu, do takových míst bude i stěhování náročnější vzhledem na obezřetnost a možné nepříjemné situace, ale my máme na mysli spíše terén, jako takový. Problematickou lokalitou, co se týče terénu, totiž může být například chatová oblast či stavební pozemky na okrajích měst a obcí, s dosud nevybudovanou infrastrukturou. Můžete tu narazit na celou řadu jevů, a s těmi byste také měli obeznámit stěhovací firmu levného stěhování z Prahy 9 Stehovani-mamut.cz.

balicí materiál

Rozbahněná štěrková cesta – stěhovací firma by měla vědět, že bude pracovat na nezpevněném či nerovném podloží, a že bude přenášet předměty například na rozbahněné ulici, kde ještě není položen asfaltový koberec, anebo na obecní štěrkové cestě, která vyžaduje pevnou obuv a větší fyzickou námahu při přenášení předmětů.

Prudký svah – dalším problematickým jevem jsou prudké svahy, které ztěžují práci a prodlužují čas potřebný k přestěhování. Jsou to například rekreační chaty vysoko ve stráni, kam nelze zajet autem, a každou drobnost je nutné vynést bez pomoci mechanizace. Zde to budou pro stěhovací firmu těžce vydělané peníze.

lepicí páska a nůžky

Problematické parkování – existuje spousta míst, kde nezaparkujete přímo před domem, ale musíte ponechat auto opodál. Někam se s autem zkrátka nedá dostat, anebo je parkování znesnadněno množstvím překážek, jako jsou velkokapacitní parkoviště s mnoha auty opodál, mezi nimiž musíte kličkovat, anebo parkování mezi stromy či některými nízkými stavbami (kašnami, fontánami, sousošími apod.) Přenášet tudy předměty bude namáhavé a nesnadné.

Stěhování nábytku skrze balkon – stěhováky také upozorněte na případnou možnost přenášení předmětů skrze okna či balkony, pokud neprojdou futry dveří, což jsou například klavíry, trezory, velká akvária či starožitný nábytek.

Back To Top