Vzhled je ulice důležitý, a zejména ženy si zakládají na tom, aby vypadaly dobře. Vypadat dobře není zadarmo, ale do jisté míry je náš vzhled ovlivněn i genetikou. Na to ale nelze spoléhat, protože velice záleží na tom, jaký máme životní styl. Nemůžete očekávat že budete vypadá na 30 ve svých 50 letech, když denně vypijete lahev rumu, vykouříte dvě krabičky cigaret a spíte 4 hodiny denně. Životospráva je zkrátka klíčem k dobrému vzhledu.

modrý kolagen

O svůj vzhled se nestarají jen ženy, ale i muži. Koho by nepotěšilo kdyby vypadal o nějaký ten rok mladší? I pro muže samozřejmě platí že je potřeba aby dodržovali životosprávu. Co se žen týče, měly by si hlídat https://www.csfd.cz/film/131056-kdo-bude-hlidat-hlidace-aneb-klic-k-chaloupce-strycka-toma/prehled/ mimiku. Přílišné krabatí čela a mračení může způsobit, že pokožka se natáhne a budete mít velmi hluboké vrásky, za které se budete stydět. Rovněž si zbytečně netahejte za obličej – například neseďte s rukou pod bradou, i toto způsobuje zbytečné vrásky navíc.

Kromě vrásek je potřeba vyřešit elasticitu pokožky na celém těle. Na náš vzhled má vliv i to co jíme a pijeme. Kromě zásad zdravé stravy bychom měli dávat prostor i doplňkům stravy, protože vitamíny a minerály jsou pro nás velice důležité. Nezastupitelnou látkou je collagen, který je zodpovědný nejen za stav naší pleti, nehtů a vlasů, ale také za to, v jakém stavu jsou naše klouby.

vrstvy pokožky

Pokud se rozhodnete brát kolagen, nenechte se zmást několika druhy. Výrobci nabízí několik druhů kolagenu s tím že každý je určený na něco jiného. Je to ale jen reklamní trik, aby vám prodali více balení, které obsahují úplně totéž. Vyberte si kvalitní kolagen a těšte se na to, že budete vypadat mladší. Nejlepší je mořský kolagen z ryb, který je obohacený například o vitamín C nebo kyselinu hyaluronovou. Takový kolagen je opravdu vašemu tělu prospěšný a splní to co vám slibuje. Budete vypadat lépe a vaše klouby budou fungovat správně.

Back To Top